tehdäänkö

yhteistyötä?

Miten saan tuotteet meille myyntiin?
Ihanaa jos kiinnostuit! <3 voit tilata tuotteet omasta tukustasi, ja aloittaa myynnin vaikka heti - mutta autetaan tietty myös  esim. tuotevalinnoissa.
Mistä voin ostaa tuotteita jälleenmyyntiin?
Helpoiten saat Kespron ja Valio Aimon tukuista: mikäli kaipaat uutta kanavaa, kerrothan siitä niin pyrimme auttamaan parhaamme mukaan!
Saako teiltä mainosmateriaalia myynnin tueksi?
Tottakai! Laita meille viestiä, ja hoidetaan homma 💪 Me tehdään myös mielellämme yhteistyökumppanien kanssa esim. TikTok- ja Instagram-sisältöä.
Saako teidän jäätelöitä firman bileisiin tai virkistystapahtumaan?
Ei mitä tahansa jäätelöitä, vaan meidän uniikkeja ✨extrapuikkoja✨, jotka voidaan kustomoida juuri teidän yrityksen tarpeisiin. Instagrammattavaa, vastuullista ja tietty herkullista - kato vaikka:

Jos kiinnostaa ni laita dm! <3
Mihin jäätelöcateringin voi tilata?
Parhaiten catering sopii yli 50 hengen tapahtumiin. Pääsääntöisesti toimimme pääkaupunkiseudulla, mutta kaikki on sovittavissa!
Voinko tilata pelkästään jäätelöt juhliin?
Suosittelemme ekologisuuden nimissä hankkimaan pelkät jäätelöt tapahtumiin kaupasta: voit yleensä tilata isomman erän ottamalla yhteyttä omaan kauppaasi etukäteen. Tarjoamme tapahtumiin myös Friidufillari-jäätelöpyörää: otathan yhteyttä mikäli se kiinnostaa.